KIŞ AYLARINDA KIRMIZI RENK KOMBİNLER NASIL YAPILIR?

KIŞ AYLARINDA KIRMIZI RENK KOMBİNLER NASIL YAPILIR?

Kış mevsimini düşündüğümüzde aklımıza ilk soğuk renkler gelse de renk skalasındaki bazı sıcak renklerde kış aylarının vazgeçilmezleri arasındadır. Bunların başında da kırmızı renk ile yapılan kombinler gelir. Parlak ve dikkat çekici olan bir renk olan kırmızı; triko kazaklar, sweatshirtler, bluzlar, elbiseler, pantolonlar ve kabanlar gibi birçok üründe karşımıza çıkmaktadır. Peki kış aylarında kırmızı renk kombinler nasıl yapılır? Gelin beraber inceleyelim.

Kırmızı renk güçlü ve iddialı bir renktir. Bu rengi giymeyi tercih ettiğinizde kadınsı havanızı güçlendirebilirsiniz. Kırmızının güçlü tavrını yumuşatmak isterseniz; pudra, beyaz, krem ve pembe renklerle kombinler yapabilirsiniz.

Kırmızıya en çok yakışan renklerden biri de denim mavisidir. Bir jean pantolon ile kırmızı kazağınızla güzel kış kombini yapabilirsiniz. Siyah jean pantolon modelleri ile de kırmızı triko kazaklarınızı değerlendirebilirsiniz. Bu iki renk daha klasik bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Bu nedenle siyah pantolon ve kırmızı bir bluz ile şık ofis stili oluşturabilirsiniz.

Kırmızı elbisenize siyah çizme, siyah bot ve siyah çanta uygun olacaktır. Kırmızı pantolon ya da eteklerinizi aynı tondan bluz ya da gömleklerle kombin yapıp ton sür ton bir görünüm yakaladığınızda kombinize iddialı bir hava katarsınız. Kış mevsiminin bir diğer star parçası ise deri pantolon ve ders taytlardır. Siyah deri pantolonla değerlendireceğiniz kırmızı bluz, gömlek ya da kazaklarınız ile sokak stili kombini yapabilirsiniz.

Kış aylarında değerlendirebileceğiniz sezonun en trend kırmızı renk kombinlerine www.denizbutik.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: KIŞ AYLARINDA KIRMIZI RENK KOMBİNLER NASIL YAPILIR
Ekim 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR