Tayt Nasıl Kombinlenir?

Tayt Nasıl Kombinlenir?

 

Tayt Nasıl Kombinlenir?

Moda dünyasının belki de en başarılı ürünlerinden biri olan taytlar 80li yıllardan beri hayatımızda. Şimdilerde 80li yılların çılgın renklerinden ziyade daha sade renkleri tercih ediyor olsak da taytların dolaplarımızdaki ve tabii ki gönüllerimizdeki yeri tartışılmaz. Hem spor giyimde hem de günlük hayatımızda tek bir dokunuşla büyük fark yaratan taytlar çeşitli tarzlarda kombinlenmeye de oldukça müsait. Siz de doğru tayt kombinleri ile rahat olduğunuz kadar şık da görünebilirsiniz. Gelin tayt nasıl kombinlenir hep birlikte inceleyelim.

 

 

 

Siyah Tayt Kombinleri

 

 

Tayt nasıl kombinlenir sorusu üzerinde çok fazla kafa patlatmak istemiyorsanız siyah taytlar tam size göre. Çünkü siyah taytları hemen hemen her şeyle kombinlemek mümkün! İsterseniz düz salaş bir t-shirtle, isterseniz bir gömlekle ya da büstiyerle kombinleyip birbirinden farklı görünümleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. Aynı şekilde siyah bir taytı kombinlemek için renk seçimi konusunda da saatlerce düşünmenize gerek yok zira siyah tüm renklerle kullanılabilen mucizevi bir renk.

 

 

Siyah taytların her ortama uyum sağlamak gibi bir özellikleri de var. Spor ayakkabılarla kombinlediğiniz siyah taytınızı günlük olarak kullanırken, bir stiletto ya da çizmeyle kombinleyerek daha resmi ortamlara girebilirsiniz.

Eğer tayt rahatlığından vazgeçemiyorsanız ama yapacağınız kombinlere vakit ayıracak enerjiniz de yoksa dolabınızda birkaç tane siyah tayt bulundurmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Yazın düz t-shirtlerle, crop toplarla ve spor ayakkabılarla kullandığınız taytlarınızı kışın kazaklarla, botlarla ve çizmelerle kullanabilirsiniz.

 

 

 

 

Parlak Tayt Kombinleri

 

80li yıllardan bize miras kalan en güzel şeylerin başında kesinlikle parlak tayt modelleri geliyor. Parlak taytlar günümüzde de giydikleriyle dikkat çekmeyi sevenlerin bir numaralı tercihi. Eğer siz de iddialı görünmeyi sevenlerdenseniz parlak taytlara dolabınıza mutlaka yer vermelisiniz.

Tabii bu noktada göz alıcı ışıltısıyla bizi kendine hayran bırakan parlak tayt nasıl kombinlenir bilmek önemli aksi halde hayal ettiğiniz kadar uyumlu görünmeyebilirsiniz. Parlak bir tayt giydiğinizde bu taytın kıyafetinizin odak noktası olacağı su götürmez bir gerçek. O yüzden kıyafetinizin geri kalan kısmında sade, tek renk ürünleri tercih etmeyi düşünebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Spor Tayt Kombinleri

Taytların dolaplarımıza girmesiyle birlikte bir milat daha yaşandı ve hışır hışır eşofmanlarla teri üzerimizde kurutan pamuklu eşofmanları bir rafa kaldırdık. Şimdi bedenimizi saran ve nefes alabilen tayt modelleriyle daha rahat hareket edebiliyor, keyifle spor yapabiliyoruz.

Taytlar spor hayatımıza rahatlık getirdiği kadar şıklık da kazandırdı. Eğer spor salonunda bile şık görünmek istiyor ve spor tayt nasıl kombinlenir diye düşünüyorsanız, taytınızı kesinlikle spor sütyenlerle tamamlamalısınız. Elbette taytın üstüne bir tişört geçirip spor yapmak da son derece iyi. Ama eğer şık görünmek sizin için daha önemliyse neden olmasın, öyle değil mi?

 

 

 

 

İpucu: Toparlayıcı Tayt Mucizesi

 

Taytlar her ne kadar rahat ve pratik bir kullanım sağlasa da bazı durumlarda vücut hatlarını ortaya çıkarmaları sebebiyle endişe yaratabiliyor. Özellikle basen, bel ve göbek bölgesinde fazlalığı olduğunu düşünenler tayt kullanmaktan çekinebiliyor. Eğer siz de böyle hissediyorsanız toparlayıcı özelliğe sahip olan taytları tercih edebilirsiniz. Toparlayıcı taytlar, bedeninizi sararak fazlalık olduğunu düşündüğünüz bölgelerde daha ince bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Sitemizde yer alan tüm tayt modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Labels: Tayt Nasıl Kombinlenir?
September 14, 2021
Return to List
Categories
Latest Blog Posts
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: EN